Companii

foodpanda: În perioada sesiunii studenţii comandă cartofi prăjiţi, ciorbă de văcuţă şi burgeri

foodpanda: În perioada sesiunii studenţii comandă...

Autor: Cristina Bellu

19.06.2017, 12:20 594

Preferinţele culinare ale studenţilor români, aflaţi în perioada examenelor de sesiune, se învârt în jurul cartofilor prăjiţi, a ciorbei de văcuţă şi a burgerilor, potrivit datelor foodpanda.ro, cea mai mare platformă de de food ordering din România.

„În timpul sesiunii, studentul nu are timp să piardă pe drumul până la restaurant sau să gătească. Aşa că, mulţi dintre ei aleg să îşi comande preparatele preferate online, simplu şi rapid, având în vedere că timpul necesar plasării unei comenzi prin aplicaţia foodpanda este de un minut”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.

Conform datelor foodpanda, majoritatea studenţilor din Bucureşti comandă online ciorbă de văcuţă, noddles cu pui şi pacheţele de primăvară, cele mai multe comenzi online provenite din zonele căminelor studenţeşti din Capitală înregistrându-se cu precădere seara, în timp ce preferinţele culinare ale studenţilor din Cluj-Napoca se îndreaptă în mod preponderent către cartofi prăjiţi, burgeri şi pizza diavola.

Potrivit datelor centralizate de companie, comanda medie înregistrată de platformă de la începutul sesiunii şi până în prezent este de aproximativ 35 de lei, însă au existat persoane care au plasat comenzi mult mai mari.

Cea mai mare comandă făcută de la începutul sesiunii, până în prezent, a fost de 70 de sandvişuri Subway, cu adresă de livrare în Capitală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO