Eveniment

PRIMUL SONDAJ care apare după conflictul Dragnea-Tudose. Câţi români ar vota PSD dacă ar fi alegeri duminică. SURPRIZA de pe locul 2

PRIMUL SONDAJ care apare după conflictul Dragnea-Tudose....

Autor: Gândul

18.01.2018, 09:28 11017

Deşi opoziţia a susţinut miercuri la consultările de la Cotroceni varianta alegerilor anticipate, datele apărute într-un nou sondaj demonstrează că această variantă ar avantaja tot actuala putere. Concret, PSD s-ar apropia din nou de scorul obţinut la parlamentarele din decembrie 2016, 42% dintre români declarând că ar pune ştampila la sigla partidului condus de Liviu Dragnea, scrie Gândul. 

Conform sondajului, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PSD ar câştiga din nou  cu 42%, o diferenţă de aproximativ 3 procente faţă de procentul obţinut în decembrie 2016. Social-democraţii au scăzut un procent în intenţia de vot faţă de sondajul realizat de CURS în noiembrie 2017. 

Cei de la PNL au o evoluţie pozitivă, arată sursa citată, înregistrând şi cea mai mare creştere dintre partidele parlamentare: 27% acum, faţă de 20% cât au obţinut la parlamentarele din 2016. Din noiembrie până acum, însă, partidul a stagnat, rămânând la acelaşi scor. 

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO