10 miliarde de euro în IT din 2000 până în prezent. Cât a fost mita?

10 miliarde de euro în IT din 2000 până în prezent. Cât a fost mita?

astăzi, 20:42

Dosarul achiziţiilor de licenţe Microsoft şi de software şi calculatoare pentru şcoli deschis de Direcţia Naţională Anticorup­ţie (DNA), în care până acum nouă foşti miniştri sunt acuzaţi de neglijenţă în serviciu, trafic de influenţă sau de faptul că ar fi pretins şi primit mită de zeci de milioane de dolari şi euro de la câştigătorii contractelor, pune în prim plan haosul şi lipsa de transparenţă a achiziţiilor făcute de către stat, perpetuate de-a lungul anilor, care practic simplifică şi încurajează eventuale abuzuri cu banii publici.

ZF NEWSRSS

Vezi toate stirile importante publicate inainte de 15:20CITEŞTE PE PROSPORT

Joi are loc tragerea la sorţi a optimilor Cupei României. Componenţa celor trei urne. Cu cine pot juca Steaua, Dinamo, Petrolul sau CFR Joi are loc tragerea la sorţi a optimilor Cupei României. Componenţa celor trei urne. Cu cine pot juca Steaua, Dinamo, Petrolul sau CFR

Federaţia Română de Fotbal a stabilit componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei României Timişoreana, care va avea loc, joi, de la ora 12.00, la Casa Fotbalului.

pe larg
vreaupresedinte.ro
vreaupresedinte.ro
Inchide