"România, te iubesc!": Cum se face energia verde? Distrugând totul în jur - VIDEO

23 oct 2011 Autor: Pro TV

România, colţ de rai, cu vârfuri de munte şi ape limpezi. Poţi să descoperi natura în toată splendoarea ei în aceste zone virgine, pentru care încă ne invidiază o lume întreagă, dar care vibrează azi în ritm de picamer.

Cum preţuim ce avem? Cu lucrări haotice, cu şantiere ieşite din litera proiectului, care invadează violent locuri neatinse de mii de ani. O ţară întreagă e cuprinsă de frenezia construirii de microhidrocentrale. 3.400 de râuri, din cele 4.011 existente în ţara noastră riscă să fie distruse în numele unor afaceri cu profituri de zeci de milioane de euro, care sapă în inima unor rezervaţii naturale. Un întreg ecosistem distrus, culmea, în numele energiei verzi.

 
Cuvinte cheie:
energie verde
, rauri
, ecologie verde
Vizualizari:
Printeaza
Momentan sunt 7 comentarii Comenteaza si tu
Comentarii (7):
Baciu Vitalie - 26 octombrie 2011, 13:00

concluzie: Țata nu vă mai aparține. Aceeași situație o avem și în Republica Moldova. Șeful Guvernului de dimineață și pînă seara vorbește despre "parteneri externi" cică foarte dornici să ne ajute.

Alin - 24 octombrie 2011, 13:01

NU pasa nimanui de raurile noastre, frumusetile din tara noastra, aurul, resursele, etc..., Toate se duc pe apa sambetei, pentru ca noi, toti, romanii nu suntem in stare safacem nimic, nu avem constiinta, nu avem nimic - decat grija zilei de maine, bani, casa, masina. ATAT...., iar generatiile ce vin, ... ce sa mai zic...., nu le pasa nici cat negru sub unghie. Trebuie o alta conducere, alti oameni, alta mentalitate...., pacat ca nu se gasesc in toata tara asta, un grup de oameni hotarati, care sa incerce sa faca ceva si sa schimbam directia, drumul pe care mergem astazi.

gigi - 24 octombrie 2011, 09:03

Acesta este reversul medaliei. Vrem sa traim mai bine, dar de maine. Atunci ce facem? Ce au facut dobitocii din vest, dupa a caror bunastare ravnim, distrugem natura pentru a o mai stoarce de ceva resurse. Apoi ce vom face? Contemplam stiuca si bibanu la muzeu, cum spunea Toma Caragiu.

bunicutza - 23 octombrie 2011, 22:01

Apai ce sa ne mai miram, cand chiar domnu presedinte vrea sa ne faca al mai mare lac otravit din Europa tocma in inima Muntilor Apuseni?
Nu i-a ajuta Dumnezo!

Adrian - 23 octombrie 2011, 20:47

Imaginile pot fi catalogate cu usurinta ca fiind foarte socante. Este ca si cum ai asista la mutilarea unui copil fara aparare de catre niste parinti inconstienti asta ca sa nu spun idioti. Cine a aprobat aceste lucrari ar trebui judecat pentru crime impotriva umanitatii. In cativa ani, si nu prea multi, ne vom trezi cu un ecosistem distrus iar acesti "domni respectabili" care ne ajuta sa avem o tara "mai verde si mai frumoasa" vor zambi fericiti din masinile scumpe pe care tocmai le parcheaza in curtea "palatului" tocmai construit. Sa fim fericiti.

CERBU - 23 octombrie 2011, 20:37

Frumoasa tara, pacat ca e locuita!

cerbu - 23 octombrie 2011, 20:12

Eu unu nu as mai sponsoriza energia asta verde cu subventii- cine este efcient ramane cine nu pleaca, oricum hitroelectrica si nuclear electrica isi fac treaba momentan.

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide