Anuarul Caselor de Avocatura

Anuarul CASELOR de AVOCATURA 2010

ZIARUL FINANCIAR a reunit pentru a doua oara sub aceeasi coperta cele mai importante 100 de firme inregistrate la Baroul Bucuresti pentru ca managerii sa poata gasi mai usor cine, ce tranzactii face, in ce domenii este specializat, ce CV-uri au fondatorii firmelor si cum le-a venit ideea sa deschida o firma de avocatura.

Anuarul este un instrument inclusiv pentru avocati, care pot observa unde se situeaza in raport cu ceilalti colegi de breasla - cine a incasat mai mult, cine e mai productiv, cine a dus mai multi bani la sfarsitul anului acasa, dar si cine are contractele cele mai mari. Acesta a reprezentat un al doilea scop al catalogului de fata, si anume, punerea in cifre a activitatii avocatilor locali. Iar tocmai aceste cifre au aratat ca firmele depind in mare masura de avocati.

Desi mediul de afaceri a suferit puternic, afacerile avocatilor au ramas la niveluri comparabile, semn ca in ciuda crizei, serviciile juridice sunt un domeniu la care nu se poate renunta usor. Clientii au cerut reduceri de onorarii. Si de multe ori le-au primit. Dar managerii au ajuns acum sa ceara avocatilor alaturi de care au gestionat cresterea sfaturi referitoare la restructurari sau litigii. Iar acestia s-au adaptat din mers.

Anuarul CASELOR de AVOCATURA prezenta informatii despre:

  • istoria acestor companii
  • fondatorii acestora
  • componenta actuala a echipelor de avocati
  • cele mai importante contracte in care casele de avocatura au fost implicate, cu accent pe cei mai mari clienti

Anuarul CASELOR de AVOCATURA va contine si o parte de analiza a pietei autohtone de avocatura:

  • Clasamentul celor mai mari case de avocatura.
  • Topul productivitatii
  • Topul profitabilitatii per partener


Mai multe detalii in Anuarul CASELOR de AVOCATURA editat de ZIARUL FINANCIAR.

Comandati acum Anuarul CASELOR de AVOCATURA 2010 la pretul de 25 lei.

Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.



AFACERI DE LA ZERO