Anuarul Cei mai mari jucatori din economie 2016

Anul 2015 a fost cel mai bun din 2008 încoace nu numai din punct de vedere macroeconomic, ci şi pentru cele mai mari companii din România, după cum o arată topul „Cei Mai Mari Jucători din Economie 2016“, ediţia a 11-a. Astfel, creşterea economică de 4,3%, bazată în principal pe consum, s-a transpus în vânzările retailerilor, iar exporturile, în creştere cu 8%, s-au văzut în cifrele de afaceri ale marilor companii industriale care-şi îndreaptă produsele în principal către export.

Anuarul „Cei Mai Mari Jucători din Economie“ cuprinde peste 80 de pieţe, fiecare cu cel puţin zece jucători, astfel încât aveţi în mâini toată economia. Este un produs unic în mass-media din România şi permite fiecărui investitor, analist, angajat, bancher sau pur şi simplu curios să ştie cine sunt primii zece jucători din fiecare domeniu de activitate important din România.

Ediţia din 2016 a Anuarului arată că marii jucători au avut anul trecut unul din anii cei mai buni din 2008 încoace. Chiar dacă s-a spus că 2015 nu a fost un an al investiţiilor, cifrele arată că cei mai mari producători de ciment, în frunte cu Holcim, au crescut cu 15-20%. De asemenea, liderul pieţei construcţiilor, compania austriacă Strabag, a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 1,06 miliarde lei, în creştere cu 40% faţă de anul anterior.

Mai multe detalii în anuarul Cei Mai Mari Jucători din Economie 2016.

Ediţiile print sunt valabile în limita stocului disponibil. În cazul în care stocul se epuizează va fi livrată ediţia electronică.

Taxele de livrare ale ediţiilor print vor cădea în sarcina cumpărătorului.

Pret: 50 lei (TVA inclus)



AFACERI DE LA ZERO