Anuar Cei mai mari jucători din IT şi Telecom 2017

 

Câte firme deţinute de români se află în topul celor mai mari 100 de companii locale de software - sectorul vedetă al industriei locale de hi-tech şi telecom? Câţi angajaţi au firmele de soft ale românilor şi ce profit au făcut în raport cu multinaţionalele? Ce jucători independenţi mai există în telecom şi ce pondere au multinaţionalele? Cine produce, cine distribuie, cine vinde şi cine repară milioanele de smartphone-uri care se vând într-un an în România?

Anuarul IT&C al României răspunde acestor întrebări şi multor altora legate de industria locală de IT şi telecom - plus principalele domenii conexe, oferind clasamente ale jucătorilor pentru 13 dintre cele mai importante sectoare de piaţă, dar şi informaţii de context şi analize de performanţă pentru unele segmente, plus un top general al celor mai mari 600 de companii din acest sector al economiei.

Dincolo de provocarea în sine de a-i identifica nu doar pe cei mai mari jucători ci şi pe cei de talie medie şi mică, Anuarul şi-a asumat şi dificila misiune de a încerca să ordoneze şi să pună într-o ierarhie companiile în funcţie de principalele activităţi desfăşurate şi cifra de afaceri.

Aveţi în faţă 100 de pagini de date despre industria locală de comunicaţii şi înaltă tehnologie - o hartă a României digitale.

Adrian Seceleanu, în argumentul anuarului Cei mai mari jucători din it şi telecom 2017

Citeşte mai multe în anuarul Cei mai mari jucători din it şi telecom 2017.

Ediţiile print sunt valabile în limita stocului disponibil. În cazul în care stocul se epuizează va fi livrată ediţia electronică.


Comanda catalogul mai jos la pretul de 100 de lei, TVA inclus.



AFACERI DE LA ZERO