Anuarul CEO Survey 2013

 

Misiunea nr.1 a managerului – clientul. Cum invarti compania in jurul acestuia?.
 
Directorii generali din Romania sunt mai optimisti decat omologii lor la nivel global in ceea ce priveste perspectivele de crestere ale afacerilor, potrivit rezultatelor ediţiei 2013 a raportului Romania CEO Survey, realizat de PwC la nivel global si adresat directorilor de companii.
 
Cresterea economica nesigura sau instabila, raspunsul Guvernului la deficitul fiscal si la povara datoriilor, volatilitatea cursului de schimb sunt principalele ingrijorari ale directorilor generali din Romania. Cresterea bazei de clienti si fidelizarea acestora, managementul talentelor si structura organizationala sunt principalele arii in care se anticipeaza schimbari de strategie. Directorii de companii se vor concentra pe intarirea relatiilor cu principalii stakeholderi: clienti, furnizori, autoritati, presa si comunitatea locala.
 
Pentru studiu au fost efectuate 1.330 de interviuri cu directori de companii din 68 de tari in trimestrul al IV-lea al anului 2012. Pe regiuni, 449 de interviuri au fost derulate in Asia-Pacific, 312 in Europa de Vest, 227 in America de Nord, 165 in America Latina, 95 in Europa Centrala si de Est, 50 in Africa si 32 in Orientul Mijlociu. In Romania au fost realizate 55 de interviuri.
 
Aflati mai multe detalii din suplimentul CEO Survey, disponibil in format PDF. Acesta poate fi comandat prin completarea formularului de mai jos.
 
Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.
 
 

 

 



AFACERI DE LA ZERO