Anuarul de Business al Romaniei 2013

 

Vrem crestere economica mai mare de 0,7%? Atunci vrem intreprinderi orientate spre export si cresterea consumului intern!
 

 

“Cea mai noua editie a Anuarului „Cei mai mari jucatori din economie“ inventat de Ziarul Financiar in 2006 surprinde cel mai bine in ce situatie e economia romaneasca dupa cinci ani de criza. Marile companii, care in general sunt mari exportatori, merg bine, insa din pacate evolutia lor nu este suficienta si pentru restul economiei, care a stagnat anul trecut.” spune Sorin Pislaru, redactor-sef ZF in editorialul acestei editii.
 
 
Cea de-a 8-a editie a ANUARULUI DE BUSINESS AL ROMANIEI CEI MAI MARI JUCATORI DIN ECONOMIE cuprinde date despre primele 10 companii din aproape 80 de sectoare de activitate grupate pe 7 domenii profesionale: energie, constructii si real estate, industrie, bunuri de larg consum, IT&C, transporturi si comert, servicii. Este un instrument eficient, usor de consultat datorita indexului alfabetic pe care il pune la dispozitie.
 
 
Comandati Anuarul de Business al Romaniei - Cei mai mari jucatori din economie 2013, editat de Ziarul Financiar, la pretul de 30 de lei.
 
 
 
 
Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

 
 
 
 
 
 
 

 

 



AFACERI DE LA ZERO