Anuarul Dupa Afaceri Premium 2013

 

2013, 14, 15... cine nu e gata...
 
 
Coperta (ghidusa) a revistei DA Premium, editia de martie, este indemnul nostru catre cititori pentru anul 2013: Nu va luati prea in serios. Pentru ca anul acesta avem parte de schimbari, multe, diverse si bineinteles, neasteptate si cine se va lua in serios si nu va da dovada de flexibilitate si deschidere s-ar putea sa rateze momentul, tendinta, "vibeul", cum doriti sa numiti aerul schimbator al vremurilor pe care le traim. E demonstrat pe cale empirica, chiar si Papa si-a luat concediu.
Dar asta e o alta discutie.
Dincolo de lejeritatea pe care o promovam in numarul de fata, am incercat sa surprindem cateva dintre trendurile anului.
In cateva cuvinte: costumele pentru barbati au devenit mai "casual" ( apropo de a nu te lua in serios), whisky-ul detroneaza vinul si sampania in inima pasionatilor de bauturi rare si gastronomie fina (cum suna Coq au whisky?), iar destinatiile de calatorie pentru 2013 au devenit de-a dreptul "bestiale".
In numarul de fata avem in premiera si un interviu cu artistul Gigi Caciuleanu, care a reusit sa surprinda spiritual timpului prin dans, pentru cine gusta acest fel de arta, bineinteles.
Tot in paginile editiei de martie am identificat si trenduri plutitoare, pe noile vase de croaziera ce se vor lansa la apa anul acesta, am dezvaluit secretul parfumurilor personalizate si am stat de vorba cu Petru Berciu, unul dintre oamenii de afaceri de success din Romania. De la el am aflat cat costa o masa intr-un club din Miami si care sunt restaurantele asiatice "must try" din Londra si New York.
 
 
Ioana Mitu
Redactor-Sef
Dupa Afaceri Premium
 
 
 
 
 
Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.
 


AFACERI DE LA ZERO