Anuarul Energie 2012

Care sunt companiile care conteaza in energie? Ce afaceri fac? Cate miliarde de euro se invart in piata petroliera? Ce se intampla in Marea Neagra? Sunt sperante in gazele de sist? Care sunt pericolele? Ce se intampla cu industria de rafinare? Care este cel mai productiv om din energie? Care este noul boom dupa eoliene? Cata energie mai consuma Romania la peste 20 de ani de la Revolutie? Care sunt oamenii care conduc energia si sute de mii de angajati? Care sunt bancherii care dau bani pentru proiecte? Cine sunt consultantii si avocatii care fac si desfac afaceri de sute de milioane de euro in domeniul energetic? Va mai fi petrol in 2040? Care este combustibilul iitorului?
Lista de intrebari legate de domeniul energetic este imensa, dar la o parte dintre ele ne-am straduit sa raspundem in prima editie a anuarului ZF Energie 2012. Vor mai urma si altele, imbunatatite, dar pentru inceput am incercat sa facem putina lumina in acest domeniu strategic, in care, din pacate, toata fascinatia pe care o trezeste se loveste de cele mai multe ori de ziduri de opacitate in spatele carora se ascund interese de miliarde de euro.
Comanda anuarul la pretul de 30 lei.

Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.





AFACERI DE LA ZERO