Anuarul Top Tranzactii 2013

ZIARUL FINANCIAR prezinta cea de-a VII-a ediţie a anuarului Top Tranzacţii, un instrument al mediului de afaceri, o radiografie a investiţiilor şi tranzacţiilor din economia autohtonă a anului 2012 dar şi a primelor luni din anul 2013.

Temele analizează domenii ca cel bancar, juridic, telecom, medical, de asigurări, de farma, fmcg, al industriei petroliere, etc.
"Ce ne spun sectoarele din care fac parte primele 10 companii tranzactionate in 2012 despre ce arii de interes au investitorii in urmatorul deceniu - pentru ca aceste afaceri sunt gandite pentru dezvoltare pe urmatorii 10-15 ani. Energia, industria alimentara, ingrasamintele, online si farma - acestea sunt sectoarele unde intra cei mai multi bani in prezent. Bancile si in general societatile financiare au iesit din top, dar imobiliarele raman atractive." este de parere Sorin Paslaru, redactor-sef ZIARUL FINANCIAR in argumentul dedicat anuarului Top Tranzactii 2013.
Anuarul Top Tranzactii ramane singurul instrument care analizeaza si realizeaza un top al tranzactiilor conform datelor financiare prezente in piata.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.
Anuarul va fi disponibil, incepand cu 28 martie, in retelele Inmedio si Relay.



AFACERI DE LA ZERO