Anuarul Top Tranzactii 2015

 

De zece ani, Ziarul Financiar realizează topul celor mai mari tranzacţii din România şi scoate la iveală actorii din spatele fiecărui deal.

Anul 2014 şi primele luni din 2015 au marcat o revenire clară a apetitului pentru fuziuni şi achiziţii în România, piaţa consemnând o creştere puternică faţă de 2013, arată ediţia din acest an a anuarului ZF TOP TRANZACŢII care va fi lansat pe piaţă la începutul lunii aprilie.

Revirimentul vine după ce piaţa a dat semne că începe să se mişte încă din 2013, când trecuse pragul de 1,3 mld. euro, susţinută de listările pe Bursă şi de vânzările de portofolii realizate de bănci.

Nivelul de tranzacţii realizate poate fi considerat un barometru al economiei deoarece reflectă gradul de atractivitate al unei ţări printre investitori.

Catalogul Top Tranzacţii aduce veşti bune pentru economia românească: anul trecut, valoarea tranzacţiilor s-a dublat până la 3,7 miliarde de euro, faţă de 1,4 miliarde de euro în 2013. Anuarul acoperă pe larg povestea cele mai mari tranzacţii, precum şi informaţii de culise despre motivaţiile unei tranzacţii şi echipele de avocaţi şi bancheri care le asistă.

Anuarul poate fi comandat accesand formularul de mai jos, la pretul de 50 de lei.

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.

Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

Pret 50 lei (tva inclus)

 
 


AFACERI DE LA ZERO