Anuarul Who's who in Business 2013

A sasea editie a Anuarului Who's Who in Business - Cei mai importanti 1.000 de oameni din business-ul romanesc, este anuarul managerilor care tin fraiele economiei romanesti. Cei 1.000 nu sunt cei mai bogati oameni din Romania, dar cu siguranta sunt cei mai bine pregatiti, acestia fiind selectionati dupa urmatoarele criterii: pentru companiile cu o cifra de afaceri substantiala, de peste un miliard de euro, au intrat toti cei 4 - 5 oameni din top management, iar pentru companiile mai mici, doar managerii generali. De asemenea, sunt prezenti antreprenorii care conteaza in business-ul respectiv, iar impartirea pe sectoare faciliteaza si prezenta unosr sefi sau proprietari de companii cu cifra de afaceri mai redusa, dar relevanti pentru domeniul lor de activitate.

 

In fiecare sector de activitate al economiei exista la un moment dat intrebarea - cine sunt jucatorii, cine sunt cei care conteaza cu adevarat pentru un anumit business? Cine sunt considerati expertii, oamenii atasati industriei?

 

Anuarul este distribuit gratuit abonatilor ZF si este disponibil la vanzare, incepand cu data de 22 octombrie, la centrele Inmedio si Reley la pretul de 30 de lei

 

 

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

 



AFACERI DE LA ZERO