Anuarul Who's who in Business 2014

Anuarul Who’s Who in Business Romania - cei mai importanti 1.000 de oameni din economia romaneasca, aflat la cea de-a saptea editie, a aparut din necesitatea de a le arata cititorilor ZF cine sunt managerii si antreprenorii aflati la conducerea marilor companii de pe cele mai importante piete din economie.

In ultimul an, aproximativ 100 de manageri romani si straini au fost numiti la conducerea unor companii de top pe piata pe care activeaza si de aceea au primit etichete de „nou-intrati“ in anuar. O parte dintre ei sunt expati trimisi de multinationale sa isi „bifeze“ in planul de cariera si experienta pe piata din Romania, insa schimbari au avut loc si pentru managerii romani care fie au fost promovati, fie au avut curajul sa inceapa o cariera intr-un alt domeniu de activitate. De altfel, 2014 este un an caracterizat de faptul ca managerii buni sunt din ce in ce mai greu de mutat, iar cei mai apreciati de catre actionari au devenit executivii cu experienta in mai multe industrii.

Circa 200 dintre cei mai importanti 1.000 de oameni din businessul local sunt executivi straini, cu o pondere mai importanta a acestora in sectorul serviciilor financiare, in cel al bunurilor de larg consum sau in comert, in timp ce managerii romani domina sectoare precum energia sau automotive. Pentru antreprenorii care au „supravietuit“ anilor de criza si au reusit sa isi mentina un loc in anuar si anul acesta, 2014 a fost un an de stabilizare si de prudenta, iar rezultatele profesionalizarii companiilor antreprenoriale incep sa se vada atat in rezultatele financiare ale acestora, cat si in modul in care isi construiesc strategiile de viitor.

Who’s Who in Business Romania. Cei mai importanti 1.000 de oameni din economia romaneasca isi propune sa fie un instrument util atat pentru directorii si antreprenorii care vor sa mai vada, pe de-o parte, daca mai sunt anul acesta in top, dar si pentru cei care vor sa identifice oamenii-cheie ai competitiei. Headhunterii, consultantii, managerii scolilor de afaceri, dar si tanara generatie de manageri aflata in cautare de modele reprezinta alte grupuri de interes pentru unul dintre cele mai complexe produse ale ZF.

Puteti comanda anuarul completand formularul de mai jos.

 

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

Pret: 30 lei (TVA inclus)



AFACERI DE LA ZERO