Anuarul ZF Energie 2016

Ziarul Financiar a lansat cea de-a cincea ediţie a Anuarului de Energie, anuar care prezintă valoarea proiectelor noi de producere a energiei puse în functiune anul trecut si tot ce ţine de domeniile petrolului, gazelor naturale şi energiei.

În paginile Anuarului de Energie sunt disponibile informaţii privind evenimentele care au marcat această perioadă, cum a evoluat consumul, care au fost tranzacţiile care au reconfigurat sectorul, cum a evoluat parcul de producţie al României sau preţurile la carburanţi, care sunt cei mai importanţi jucători din sector, tabloul energetic al României în 2020, antreprenoriatul în energie, statistici, interviuri, analize şi topuri actualizate.

Fiind o ediţie aniversară, anuarul ZF Energie 2016 va include o secţiune specială de statistici privind evoluţia domeniului în ultimii cinci ani de zile.

Suplimentul poate fi comandat completand formularul de mai jos.
 

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

Pret: 50 lei (TVA inclus)



AFACERI DE LA ZERO