Auto

1.000 de bucureşteni au testat Dacia Duster în weekend

1.000 de bucureşteni au testat Dacia Duster în weekend
05.07.2010, 14:39 28

Peste 1.000 de persoane au testat Dacia Duster 4x4 în cadrulcircuitului de off-road organizat în cadrul Băneasa Shopping City,în timp ce alţi 400 au solicitat teste în oraş agenţilor prezenţila Dacia Duster Offroad Experience.

În total, cele trei modele Duster 4x4 au rulat în fiecare zi 10ore pe traseul amenajat cu şase obstacole, dintre care unulreprezentând un trunchi de con cu o înclinaţie laterală de 32 degrade.

"Este remarcabil că românii încep să fie mândri de Dacia! Numulte vehicule de teren pot face ceea ce a făcut Dacia Duster pe uncircuit offroad special amenajat. Vom continua seria de evenimente/Dacia Duster Offroad Experience/ şi în alte oraşe ale ţării. Vommerge mai întâi pe litoral, la Mamaia, unde aşteptăm mai mulţivizitatori ca la Bucureşti", a declarat Mihai Bordeanu, directorulde marketing Dacia.

După Mamaia (în perioada 15-18 iulie), /Dacia Duster OffroadExperience/ va ajunge în toamnă şi la Timişoara (3-5 septembrie),Cluj (10-12 septembrie) şi Iaşi (17-19 septembrie).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO