Auto

Top 10 maşini SH pe care merită se le cumperi ca investiţie pentru viitor

Top 10 maşini SH pe care merită se le cumperi ca...

Autor: ProMotor

08.07.2018, 08:03 3305

Se tot vorbeşte despre maşini cumpărate ca investiţie, dar de multe ori aceste investiţii sunt foarte scumpe – de la sute de mii de euro şi până la zeci de milioane de euro. Aşa că ne-am gândit să facem o listă cu zece maşini pe care chiar ţi le poţi permite şi care au şanse mari să devină mai scumpe în următorii ani.

Piaţa maşinilor clasice e în creştere de mai bine de patru ani. De fapt, potrivit Hagerty, media preţurilor pentru cele mai dorite maşini clasice a crescut de la 944.000 de dolari americani în ianuarie 2010 până la peste două milioane de dolari în mai 2014.

Un exemplu foarte bun în acest sens este minunatul Ferrari 250 GTO Berlinetta care a fost vândut pentru preţul-record de 38.115.000 de dolari americani după ce a fost deţinut de acelaşi proprietar vreme de 45 de ani.

În general, orice Ferrari clasic merită cumpărat ca investiţie, dar cum nu toată lumea are la dispoziţie sute de mii de euro, ne-am gândit să facem o listă cu zece maşini la mâna a doua care costă mai puţin de 15.000 de euro şi care au şanse foarte mari să devină mai scumpe în viitor.

Citiţi continuarea pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO