Auto

A dat radarele peste cap: Un nou record de viteza pe A3: Un bărbat a fost prins conducând cu 276 de kilometri la oră

A dat radarele peste cap: Un nou record de viteza pe A3:...

Autor: Mediafax

23.06.2018, 17:16 1253

Poliţiştii au depistat, în ultima săptămână, 69 de persoane care conduceau pe autostrăzi cu viteze de peste 180 kilometri la oră. Recordul de viteză a fost stabilit de un bărbat prins conducând cu 276 de kilometri la oră pe Autostrada A3 Bucureşti-Braşov.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea siguranţei traficului rutier.

Astfel, 69 de şoferi care circulau cu viteze de peste 180 km/h pe autostrăzi au fost depistaţi de poliţişti, 15 dintre aceştia fiind înregistraţi de aparatul radar conducând cu viteze de peste 200 km/h.

Cea mai mare viteză, 276 km/h, a fost înregistrată de un bărbat  care a fost prins conducând cu această viteză pe Autostrada A3 Bucureşti-Braşov. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO