Auto

Accident la Campionatul de Viteză în Coastă din Braşov: Un pilot de raliu şi doi spectatori, răniţi

Accident la Campionatul de Viteză în Coastă din...

Autor: Loredana Ficiu, Mediafax

10.06.2018, 18:01 120

Un pilot de raliu şi doi spectatori au fost răniţi, duminică, la Campionatul de Viteză în Coastă din Braşov, după ce concurentul a pierdut controlul vehiculului şi a lovit o maşină parcată pe marginea drumului, în care se aflau două femei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul s-a produs duminică pe Drumul Poienii, în judeţul Braşov, când unul dintre piloţi a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un autoturism oprit pe marginea drumului.

"Pe DN1 E, zona Warthe, a avut loc un eveniment rutier. Un concurent a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturim care se afla parcat pe marginea carosabilului. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a concurentului şi a doi spectatori care se aflau în interiorul autoturismului acroşat. Victimele au fost preluate de către ambulanţă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Ambulanţa a preluat atât pilotul, cât şi două femei aflate în maşina lovită.

Pilotul care a provocat accidentul participa la cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2018, care s-a desfăşurat la Braşov.

Sâmbătă, un alt pilot din Timişoara a fost rănit la gleznă, după ce, la antrenamente, s-a oprit cu maşina într-un stâp de iluminat de pe marginea traseului.

Potrivit Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, 89 de piloţi s-au înscris la cea de-a treia etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop, Trofeul Total, care se desfăşoară în acest weekend la Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO