​ZF ANTREPRENORII ROMâNIEI

Adrian Mihai, Fan Courier: când vom creşte încrederea în economie vom putea majora şi productivitatea în companii

18 nov 2016 Autor: Mădălina Panaete

Productivitatea nu ţine de organizarea unei companii, ci de organizarea întregii societăţi, iar principala problemă care stă în calea creşterii productivităţii o repezintă încrederea în guvernanţi, în vecinul nostru sau în alţi oameni, spune Adrian Mihai, fondator al companiei de curierat FAN Courier. 

„Dacă vom reuşi să creştem încrederea, vom reuşi să creştem şi productivitatea. Nu putem schimba asta peste noapte, dar într-un  termen mai lung putem s-o facem”, a spus antreprenorul în cadrul conferinţei „Capitalul privat românesc- o şansă pentru dezvoltarea economică a României”, organizată de Ziarul Financiar şi Banca Transilvania. 

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
Adrian Mihai
, fancurier
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide