Auto

Adrian Mihai, FAN Courier: Continuăm să investim, văd creşteri de cel puţin 10% în următorii trei ani pentru piaţa de curierat

Adrian Mihai, acţionar al FAN Courier

Vom avea nevoie de încă 200 de angajaţi pentru hala de sortare, începem acum recrutarea pentru 100 de persoane pentru perioada cu Black Friday.

Adrian Mihai, acţionar al FAN Courier Vom avea nevoie de încă 200 de angajaţi pentru hala de sortare, începem acum recrutarea pentru 100 de persoane pentru perioada cu Black Friday.

Autor: Mirabela Tiron

12.10.2017, 00:08 586

Compania are un buget de investiţii de 15 milioane de euro în acest an, în dezvoltarea halei de sortare, dar şi în parcul auto.

 
Adrian Mihai, unul dintre acţio­narii şi fondatorii com­pa­niei FAN Courier, cel mai mare jucător de pe piaţa de curierat, spune că vede creş­teri cu două cifre pe piaţa de curierat şi în ur­mă­torii trei ani şi consideră că doar cine investeşte în dezvoltarea companiei va reuşi să preia aceste creşteri în propriul business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO