Auto

Afacerile cehilor de la Ramira au crescut cu 35% în primul semestru

Afacerile cehilor de la Ramira au crescut cu 35% în...

Autor: Laurentiu Cotu

28.08.2015, 00:05 233
Producătorul de componente pentru industria auto Ramira din Baia Mare, preluat în urmă cu doi ani de cehii de la Chropynska Strojirna, a avut în primul semestru o cifră de afaceri de 5,8 milioane de euro, mai mult cu 35% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 40,6 milioane de lei (peste 9 milioane de euro) şi mizează în acest an pe o creştere de cel puţin 10% a afacerilor. Ramira operează în dome­niul com­ponentelor auto, fiind axată pe fabricarea de structuri sudate.
 
„Afacerile noastre au fost susţinute în primul se­mestru de creşterea produc­tivi­tăţii, de câştigarea unor noi clienţi, dar şi de deru­larea unor noi proiecte pen­tru industria auto. Până la finalul anului avem în ve­dere creş­terea cu aproxi­ma­tiv 5% a capacităţii de pro­ducţie“, au declarat pentru ZF Tran­sil­vania reprezentanţii com­paniei Ramira.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO