Alberto Maestrini, directorul general Fincantieri: „Dacă închizi şantierul naval Tulcea, închizi Fincantieri. Nu am mai putea livra nave de croazieră”

24 iun 2018 Autor: Roana Rotaru

Alberto Maestrini, directorul general Fincantieri: „Dacă am închide şantierul naval Tulcea ar fi un dezastru pentru noi”

Alberto Maestrini, directorul general al Fincantieri, un grup italian care deţine în România şantierele navale Vard Tulcea şi Vard Brăila, susţine că fără activitatea şantierului din Tulcea, Fincantieri s-ar închide pentru că nu ar mai putea livra nave de croazieră.

Grupul italian Fincantieri a încheiat anul 2017 cu afaceri de peste 5 mld. euro, contribuţia Vard Tulcea la formarea cifrei de afaceri fiind de circa 86 mil. euro, potrivit reprezentanţilor companiei şi datelor publice.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
tulcea
, santier
, nave
, croaziera
, livrare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide