Auto

Alunecări de teren pe DN 1A, între Braşov şi Ploieşti

Alunecări de teren pe DN 1A, între Braşov şi Ploieşti

Autor: Laura Buciu

01.08.2021, 12:39 71

O alunecare de teren a afectat DN 1A pe o lungime de aproximativ 40 de metri, între Braşov şi Ploieşti. Traficul rutier este restricţionat pentru autovehicule cu masă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Potrivit Centrului Infotrafic, din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe sensul către Ploieşti al DN 1A Braşov-Ploieşti, la kilometrul 168, în apropierea localităţii Babarunca, din judeţul Braşov, în urma condiţiilor meteo din ultima perioadă, a avut loc, duminică, o alunecare de teren pe o lungime de aproximativ 30 - 40 de metri.

Traficul rutier este restricţionat pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, în zona respectivă albia râului s-a tot apropiat de zona drumului şi în ultima perioadă nu s-au făcut lucrări de regularizare.

„Vom interveni de urgenţă în cursul zilei pentru a stabiliza taluzul drumului cu umpluturi ca să punem drumul în siguranţă, dar vor fi necesare şi lucrări în albie, pe care nu le putem face noi”, au transmis cei de la DRDP Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO