Auto

Anastasiu, Eurolines: Cifra de vânzări din turism a crescut cu 20% în primul semestru

Dragoş Anastasiu, proprietarul Eurolines: În trend  sunt şi croazierele, vacanţe pentru care cererea creşte de la an la an, pe măsură ce devin din ce în ce mai atractive pentru turiştii români.

Dragoş Anastasiu, proprietarul Eurolines: În trend sunt şi croazierele, vacanţe pentru care cererea creşte de la an la an, pe măsură ce devin din ce în ce mai atractive pentru turiştii români.

Autor: Mirabela Tiron

03.08.2016, 00:05 308

Compania Touring Europabus, controlată de Dragoş Anastasiu, care deţine reţelele de agenţii de turism Eurolines şi TUI Travel Center, dar se ocupă şi de transportul rutier de persoane, a finalizat primul semestru din acest an cu afaceri de 43,5 milioane de euro, în creştere cu 12% faţă de perioada similară a anului anterior.

„Pe linii de business, cea mai mare creştere a avut-o activitatea de turism, unde am înregistrat o creştere cu 20% a cifrei de vânzări în primele şase luni ale anului“, a spus Dragoş Anastasiu, proprietarul Eurolines.

Vacanţele în destinaţii interne, în special cele pe litoralul românesc, s-au vândut foarte bine în acest an. „Chiar dacă litoralul românesc  este o destinaţie clasică, putem considera că este la modă în 2016 datorită creşterii semnificative. Numărul vacanţelor vândute a crescut cu 25-30%“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO