Antreprenori locali. Adrian Mihai, FAN Courier: Mai este loc de creştere pe piaţă, am bugetat afaceri mai mari cu 10-15%

25 ian 2017 Autor: Mirabela Tiron

„În unele zone din ţară este greu să găsim curieri, nu vorbesc de oameni pregătiţi, ci este greu să găsim în general oameni care să muncească.“

Adrian Mihai, unul dintre acţio­narii şi fondatorii com­paniei FAN Courier, cel mai mare jucător de pe piaţa de curierat, cu o flotă de 2.600 de maşini, spune că pentru acest an a fost bu­ge­tată o creştere cu 10-15% a cifrei de afaceri şi că pe piaţa de curierat mai este loc de creştere având în vedere dezvoltarea jucătorilor din comerţul online.

„Am bugetat şi pentru acest an creştere cu două cifre, estimăm cel puţin un plus de 10-15% la afaceri. Creşterea va fi asigurată de clienţii din comerţul online, dar şi de noi clienţi de pe alte domenii“, a declarat Adrian Mihai pentru ZF.

Compania expediază colete pentru jucători din toate domeniile economice, cei din comerţul online fiind printre cei mai dinamici.

Anul trecut, compania a investit în extinderea suprafeţei depozitelor, dublarea suprafeţei depozitelor din Timişoara,  Cluj şi Constanţa. Mai mult, FAN Courier şi-a construit propriul depozit în prima parte a anului, la Braşov,  în urma unei investiţii de 5 milioane de euro, proiectul fiind susţinut din fonduri proprii. Hubul, ridicat pe o suprafaţă de aproape 34.000 de metri pătraţi, a preluat  o parte importantă din traficul de expediţii pe care îl ges­tionează compania la nivel na­ţional.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.01.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
crestere
, fan curier
, afaceri
, piata
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide