Auto

Autoliv: Analizăm şase-şapte locaţii pentru deschiderea unei noi fabrici anul viitor

Autoliv: Analizăm şase-şapte locaţii pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

17.11.2016, 00:05 1035
„O posibilă locaţie ar putea fi Oneşti”, a spus Ionel Fierbinţeanu, managing director al Autoliv România. Aceasta ar fi una dintre puţinele investiţii ale unui producător de componente auto în regiunea Moldovei.
 
Producătorul de sisteme de siguranţă auto Autoliv România, subsidiara locală a grupului suedez Autoliv cu vânzări globale de aproximativ 9,2 mld. dolari şi 64.000 de angajaţi, are în plan pentru anul viitor deschiderea unei noi unităţi de producţie şi prospectează în prezent şase-şapte locaţii, printre opţiunile disponibile aflându-se şi municipiul Oneşti, din judeţul Bacău.
 
Autoliv deţine pe piaţa locală fabrici în Braşov, Prejmer, Lugoj, Sfântu Gheorghe şi Reşiţa, dar şi centre de inginerie şi dezvoltare în Braşov şi Timişoara. Compania s-a aflat anul trecut pe locul opt în topul celor mai mari exportatori din economie, în urcare de pe poziţia a 11-a în 2014, potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică (INS).   

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO