Auto

Automobile Bavaria se extinde în Moldova şi deschide un showroom BMW la Bacău

Automobile Bavaria se extinde în Moldova şi deschide un...

Autor: Bogdan Alecu

24.03.2016, 14:18 910

Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est, care deţine 11 dealeri BMW, trei centre MINI de service şi singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, a deschis o nouă locaţie BMW în zona Moldovei, în Bacău.  

Noua reprezentanţă BMW din Bacău, cea de-a 12-a din reţeaua de dealeri BMW Automobile Bavaria Group, este situată în apropierea oraşului, pe raza comunei Nicolae Bălcescu, DN2, Km 278-300. Service-ul BMW Bacău este echipat cu trei posturi pentru mecanică, un post de diagnoza computerizată, un post geometrie roţi computerizată, un post de pregătire vopsitorie, un post de tinichigerie şi o cabină pentru vopsitorie.

Prin intermediul showroom-ului de vânzări de automobile rulate BMW - BavariaUsedCars.com clienţii BMW şi MINI vor beneficia de cele mai bune oferte selectate din cadrul reţelei Automobile Bavaria Group, automobile cu garanţie de până la 24 luni inclusă pentru mărcile menţionate.

“Pe parcursul anului 2016 Automobile Bavaria Group îşi va extinde, în continuare, reţeaua de dealeri dar şi portofoliul de produse şi servicii oferite clienţilor din toate regiunile ţării. Lansarea activitatii în zona oraşului Bacău ilustrează perfect această strategie.” A declarat dl. Milos Vujanovic, Vicepreşedinte Automobile Bavaria Group.

În 2016, Automobile Bavaria Group estimează  o creştere de minimum 10% a vânzărilor şi serviciilor, precum şi o creştere substanţială a vânzărilor de automobile rulate şi a cifrei de afaceri consolidată.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO