Auto

Belgienii de la VCST au investit 4 mil. euro în dezvoltarea fabricii de componente auto din Alba

Belgienii de la VCST au investit 4 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

11.12.2017, 00:05 275

Producătorul de componente auto VCST Automotive Production Al­ba, subsidiara locală a grupului  bel­gian VCST, a finalizat o investiţie de 18,7 mil. lei (4 mil. euro), în extinderea spaţiilor de producţie cu 5.400 mp şi a bi­ro­u­rilor, dar şi în construirea unei cantine pentru angajaţi. Până la finalul anului viitor, compania are în plan o nouă investiţie, de aproximativ 33 mil. lei (peste 7 mil. euro), în creşterea capacităţilor de producţie. Fabrica de com­ponente auto VCST Automotive Pro­duction Alba a fost inaugurată în urmă cu patru ani, investiţia ridicându-se la 33 mil. euro.

„Până în luna septembrie a acestui an investiţiile companiei noastre au ajuns la peste 18,7 mil. lei. Până la finalul anului viitor sunt planificate noi proiecte de aproximativ 33 de milioane de lei, în creşterea capacităţilor de producţie“, a declarat pentru ZF Transil­vania Corne­liu Pricope, plant ma­nager VCST Automotive Production Alba.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO