Auto

BMW a deschis primul centru oficial de tehnologie-vopsitorie din România

BMW a deschis primul centru oficial de...

Autor: Iulian Dnistran

13.09.2014, 10:36 723

BMW România a pornit la drum programul de investiţii Advanced Body Repair odată cu deschiderea primului centru oficial BMW tehnologie-vopsitorie din ţara noastră. Aici, clienţii vor putea face reparaţii de tinichigerie şi vopsitorie minore fără a fi nevoie de revopsirea completă a unei componente de caroserie.

BMW România a deschis primul centru oficial de tehnologie-vopsitorie al mărcii germane din ţara noastră, eveniment care a marcat startul programului de investiţii BMW Advanced Body Repair. Centrul de reparaţii se află în Bucureşti, la dealerul BMW Automobile Bavaria Otopeni.

În urma unei investiţii de aproximativ 250.000 de euro în echipamente, service-ul din Otopeni poate efectua acum operaţiuni de tip „smart repair” sau „spot repair”. De exemplu, în cazul unui „spot repair”, se vopsesc doar punctele de caroserie afectate de reparaţii sau stricăciuni, şi nu întreaga componentă de caroserie.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO