Auto

BMW revine in cursa coupeurilor cu patru usi: prezinta conceptul Gran Coupe - GALERIE FOTO

BMW revine in cursa coupeurilor cu patru usi: prezinta conceptul Gran Coupe - GALERIE FOTO
25.04.2010, 16:02 29

La un an dupa ce a lansat oficial modelul Seria 5 Gran Turismo,BMW a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Beijing noulconceput Gran Coupe, o limuzina/coupe cu patru usi si patru locuri,care va concura direct cu urmatoarea generatie a lui Mercedes-BenzCLS si viitorul Audi A7.

Primele imagini cu un viitor coupe de patru usi al BMW au aparutin urma cu trei ani, sub forma conceptului CS, dar de acasta dataGran Coupe pare foarte aproape de productia de serie.

Daca in cazul modelului Seria 5 Gran Turismo s-a preferatpreluarea unor elemente tehnice de la limuzina Seria 7, in cazulnoului model acesta va prelua elemente de la Seria 5. Spredeosebire de aceasta, Gran Coupe este cu 10 cm mai lung, dar si cu10 cm mai scund, avand un profil specific unui coupe.

In prezent nu exista detalii despre gama de motorizari, dar celmai probabil acestea vor fi preluate de la Seria 5. Cel maiprobabil versiunea de serie va fi lansata in 2011, in cadrulSalonului Auto de la Geneva.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO