Auto

Britanicii de la Faist caută 300 de oameni pentru fabrica de componente auto şi telecom din Oradea

Britanicii de la Faist caută 300 de oameni pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

26.08.2016, 00:05 2196
Furnizorul de componente pentru infrastructura tele­com şi industria auto Faist Mekatronic, parte a grupului bri­tanic Faist, va recruta până la finalul anului 300 de persoane pentru fabrica deţinută în parcul industrial Eurobusiness I, din Oradea. Compania a ajuns în prezent la 1.400 de angajaţi, însă pentru a face faţă comenzilor existente, britanicii au nevoie de oameni atât în sectorul de producţie (operatori producţie), cât şi de ingineri şi de personal administrativ.
 
„Cele mai multe poziţii disponibile sunt de operatori producţie, urmate de poziţiile de specialişti, unde căutăm sudori, electricieni, sculeri matriţeri şi strungari. Avem disponibile şi joburi care necesită studii superioare, pentru inspectori de calitate, ingineri CNC, ingineri design şi simulare 3D, programatori, technicieni, chimişti, ingineri de proces şi de produs“, a declarat pentru ZF Transilvania Remus Cotuţ, director general al Faist Mekatronic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO