Auto

Câmpeanu, RAR: Ne riscăm viaţa atunci când mergem cu taxiul în Bucureşti

Câmpeanu, RAR: Ne riscăm viaţa atunci când mergem cu...

Autor: Bogdan Alecu

09.07.2014, 11:44 1652

Directorul tehnic al Registrului Auto Român ridică un semnal de alarmă în ceea ce priveşte taximetrele din Capitală, multe dintre acestea având probleme tehnice, punând în pericol siguranţa atât a pasagerilor, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic.

„Majoritatea taxiurilor au ajuns într-o stare jalnică atât în ceea ce priveşte aspectul, cât şi în ceea ce priveşte funcţionarea. Ne riscăm viaţa în taxiuri de la o zi la alta. Noi dorim să facem controale cât mai dese şi cât mai aspre dar pentru asta trebuie să fim solicitaţi de Poliţia Rutieră, atlfel noi nu putem controla în regim propriu, ci numai prin monitorizarea staţiilor unde se fac inspecţii tehnice. Noi deja am început un control mai asiduu în Bucureşti împreună cu Poliţia pentru taxiuri. Sunt deja mai multe taxiuri verificate”, a spus Flaviu Câmpeanu, director tehnic al RAR în cadrul conferinţei Mediatax Talks about Transport&Logistics.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO