Auto

Cehii de la CTP vor 500.000 mp de depozite logistice în trei ani. Deja au parafat două tranzacţii

Cehii de la CTP vor 500.000 mp de depozite logistice în...

Autor: Mădălina Panaete

24.04.2015, 00:06 358
Dezvoltatorul industrial CTP din Cehia, intrat pe piaţa din România acum nouă ani, reia proiectele de expansiune propuse înainte de criză şi are în plan ca în trei ani să ajungă la 500.000 de metri pătraţi de depozite logistilce, suprafaţă de peste cinci ori mai mare faţă de cea actuală.
 
Compania cehă spune că are pregătite pentru acest an 100 de milioane de euro pentru achiziţia de terenuri şi construcţii de depozite, pe lista investiţiilor aflându-se şi un depozit cu temperatură controlată pentru retailerul Profi pe terenul preluat în acest an lângă Bucureşti, care va deservi magazinele din Capitală în principal.  
 
„Credem în România datorită situaţiei politice de aici, datorită si­tua­ţiei economice ca­re se îmbună­tă­ţeşte, datorită in­fras­­tructurii ru­tiere şi sprijinului a­cor­­dat de Guvern şi autorităţile lo­cale şi regionale. Cele 100 de milioane de euro sunt destinate pentru noi construcţii, dar şi pentru achiziţii“, a declarat Remon Vos, director general executiv şi fondator al CTP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO