Auto

Cele mai bune 10 maşini de oraş noi, sub 10.000 de euro

Cele mai bune 10 maşini de oraş noi, sub 10.000 de euro

Autor: ProMotor

03.02.2016, 16:34 12412

Se apropie primăvara, iar statistic vorbind acum este cea mai bună perioadă de a începe să-ţi cauţi o maşină. Peste cel mult o lună zăpada va trece, şi te vei putea bucura din plin de noua ta achiziţie. Fie că e vorba de prima maşină, fie că vrei să o schimbi pe cea veche, o maşină nouă este întotdeauna alegerea cea mai potrivită. Majoritatea ofertelor includ garanţie, aşa că poţi circula cu ea fără să duci grija reparaţiilor care ar putea interveni. Am luat la rând site-urile pentru a vedea care sunt preţurile, şi am ales modelele de oraş de până în 10.000 de euro. Preţul pe care în vom trece în dreptul fiecarei mărci include TVA. Iată ce am găsit:

1. Dacia Sandero - de la 7.050 de euro 

Nu puteam începe altfel decât cu marca autohtonă de maşini. Sandero este disponibil de la 7.050 de euro, preţul putând creşte în funcţie de nivelul de echipare şi motorizare. Există chiar şi o ofertă specială de care puteţi beneficia până la sfârşitul lui februarie, dacă sunteţi deja client Dacia. Pentru aceştia se aplică o reducere de 800 de euro. Mai multe detalii găsiţi pe site. (explicaţia o găsiţi şi alături de imagine în galeria foto)

2. Nissan Micra - de la 9.560 de euro 

Intră pe site, alege nivelul de echipare, motorizarea, culoarea şi alte elemente pe care le doreşti, iar după ce ai finalizat comanda nu-ţi rămâne decât să dai o fugă la cel mai apropiat dealer şi să-ţi ridici noua maşină. (explicaţia o găsiţi şi alături de imagine în galeria foto)

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO