Auto

Chevrolet lansează monovolumul Orlando – noul competitor al lui Logan MCV - galerie FOTO

 Chevrolet lansează monovolumul Orlando – noul competitor al lui Logan MCV - galerie FOTO

Chevrolet Orlando

Autor: Bogdan Alecu

14.02.2011, 11:34 38

Chevrolet România, reprezentantulconstructorului american pe piaţa locală, a lansat la finelesăptămânii trecute noul monovolum Orlando, unautomobil de familie cu şapte locuri, care va concura la niveleuropean inclusiv cu Logan MCV.

Preţul de pornire al MPV-ului american este de 14.790 de euro cuTVA inclus, pentru versiunea de bază cu motor de 1,8 litri pebenzină şi 141 CP. Spre comparaţie, versiunea de top a unuimodel Dacia Logan MCV, cu echipareaPrestige şi motorizarea diesel de 1,5 litri dCi 90CP, ajunge la 14.500 de euro. Pe de altă parte, cel mai ieftinmotor diesel disponibil pentru Orlando costă17.490 de euro cu TVA inclus.

Gama motorizărilor lui Orlando este alcăuitădintr-un motor pe benzină, de 1,8 litri şi 141 CP, care are unconsum mediu de 7,3 litri/100 km şi unul diesel de 2,0 litridisponibil în două variante de putere, de 131 CP şi 163 CP.

Echiparea de bază include geamuri electricefaţă, şapte locuri, oglinzi electrice, închiderecentralizată cu telecomandă, computer de bord, aer condiţionat,radio-CD cu MP3, şase airbaguri, ABS, sistem decontrol al stabilităţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO