Auto

CJ Cluj are în plan investiţii de 23 mil. euro pentru reabilitarea şi modernizarea drumurilor judeţene

CJ Cluj are în plan investiţii de 23 mil. euro pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

29.03.2017, 16:42 1286

Consiliul Judeţean Cluj pregăteşte un proiect de investiţii de 103,5 mil. lei (23 mil. euro) pentru lucrări de modernizare, reabilitare şi de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri din judeţul Cluj.

Prin acest proiect se intenţionează asigurarea finanţării necesare pentru lucrările de investiţii deja începute şi a căror execuţie nu a fost încheiată, suma propusă pentru finalizarea a 14 tronsoane de drumuri judeţene fiind de peste 14 mil. lei (3,1 mil. euro). În ceea ce priveşte demararea unor noi lucrări de execuţie, sunt vizate opt drumuri judeţene, cuprinse în programul de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene pentru perioada 2011-2020, etapa a II-a.

’’Lucrările de reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţene urmează să înceapă, în cel mai scurt timp posibil, pe nu mai puţin de 28 de drumuri de pe întreg teritoriul judeţului. Acest fapt va genera o accelerare a ritmului de dezvoltare a economiei Clujului şi un plus de bunăstare pentru toate comunităţile din judeţ’’, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

laurenţiu.cotu@zf.ro      

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO