Auto

Coloană de 15 kilometri la Vama Nădlac II: Şoferii aşteaptă şi patru ore pentru a ieşi din ţară

Coloană de 15 kilometri la Vama Nădlac II: Şoferii...

Autor: Adriana Mit, Mediafax

24.10.2017, 13:55 129

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că timpii de aşteptare la vama Nădlac II sunt de aproximativ 240 de minute, la ieşirea de marfare. Astfel, o coloană de peste 15 kilometri de camioane s-a format la ieşirea din ţară.

„Se lucrează la capacitate maximă, adică patru artere la ieşirea din ţară. Asta se întâmplă ca urmare a faptului că ieri (n.r. luni) în Ungaria a fost o sărbătoare naţională şi nu s-a permis circulaţia automarfarelor pe drumurile lor naţionale. Şi atunci au fost rugaţi şoferii să staţioneze în parcările din România, Ungaria. Noi am reluat traficul de aseară (n.r. luni), de la ora 23.00. au trecut de aseară şi până acum 2.050 de automarfare, în medie cam 180 de automarfare pe oră”, a afirmat Mihaela Leş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, a fost suplimentat numărul poliţiştilor de frontieră, precum şi cel al arterelor de control la ieşirea automarfarelor din ţară, de la două la patru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO