Auto

Compania de curierat DPD România: Paştele a adus creşteri de peste 20% ale livrărilor

Compania de curierat DPD România: Paştele a adus...

Autor: Mădălina Panaete

28.04.2017, 00:05 181
Volumul de colete livrate în perioada sărbătorilor pascale din acest an a înregistrat o creş­tere de circa 22%, comparativ cu ace­laşi in­ter­val de timp al anului trecut, con­form infor­ma­ţiilor furnizate de DPD Ro­mâ­nia, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de curierat rapid.
 
Conform datelor companiei, comenzile provenite din e-commerce au generat aproximativ 40% din totalul livrărilor efectuate în această perioadă. Cea mai aglomerată zi pentru curieri a fost 13 aprilie.
 
În ceea ce priveşte industriile care au generat cele mai multe livrări în perioada sărbătorilor pascale, fashionul se situează pe prima poziţie în clasament. Topul este completat de produsele electronice, cele din zona de cosmetice şi accesorii home & deco. „Aşa cum ne-a obişnuit, perioada sărbătorilor de Paşte rămâne una tradiţional aglomerată, care continuă să genereze de la an la an creşteri ale volumului de colete livrate de curierii noştri. Astfel că în acest an livrările DPD România au avut un avans de peste 20% comparativ cu acelaşi interval din 2016. Cele mai multe livrări au fost realizate pe plan intern, cu o medie de circa 90% din totalul expedierilor efectuate de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO