Auto

Cum arată noile Dacia Logan şi Sandero - proiect rusesc. Galerie FOTO

Cum arată noile Dacia Logan şi Sandero - proiect rusesc

Cum arată noile Dacia Logan şi Sandero

Autor: Tudor Bratu - ProMotor

17.08.2012, 11:22 5332

După ce au apărut atâtea poze spion cu modelele camuflate de test Dacia Logan şi Sandero, iată că un site rusesc propune versiunea lor despre cum vor arăta noile maşinie Dacia, care urmează să fie lansate în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2012, scrie Pro Motor.

Noua generaţie Dacia Logan este aşteptată cu interes atât de actualii posesori de Logan, dar şi de concurenţă, care, cu siguranţă, este foarte curioasă să afle ce atuuri va aduce noul Logan, care va avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto Paris 2012.

Primele imagini spion cu Loganul camuflat în teste au apărut cu puţin timp în urmă, dar se pare că au fost suficiente pentru ca un specialist în randări pe calculator să facă nişte schiţe care ni se par pertinente.

Aşa cum declarau şi oficialii francezi, noua Dacia Logan va miza în continuare pe un stil simplist şi robust, urmând a arăta mai germanic şi o idee mai elaborată ca design exterior. Partea frontală subliniază clar aceste lucruri, la fel ca şi spatele cu stopurile uşor rotunjite, în timp ce lateralul maşinii denotă un mai bun echilibru. Citiţi mai mult despre noile Dacia Logan şi Sandero pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO