Auto

Cum arată şi când va fi deschis primul punct de frontieră pe autostradă dintre România şi Ungaria

Cum arată şi când va fi deschis primul punct de...

Autor: Iulian Dnistran

29.05.2015, 11:07 3746

Cu puţin noroc, în mai puţin de două luni de zile vom putea trece din România în Ungaria fără să părăsim autostrada pentru a trece prin controlul vamal. Avem mai jos poze şi informaţii despre primul punct vamal din România construit pe autostradă, scrie Pro Motor.

Se lucrează intens la primul punct vamal din România prin care poţi ajunge în Vest fără să părăseşti autostrada, şi anume în apropierea localităţii Nădlac, acolo unde Autostrada A1 face legătura cu autostrada M43 din Ungaria.

Potrivit CNADNR, construcţia punctului de frontieră va fi finalizată până la sfârşitul lunii iunie, în vreme ceconexiunea dintre autostrada românească şi cea maghiară va fi făcută după data de 10 iulie 2015, conform Radio România Actualităţi. Tot la sfârşitul lunii iunie va fi deschis şi tronsonul de autostradă de aproximativ 10 km dintre Arad şi Pecica.

Conform companiei naţionale de drumuri, partea maghiară va fi gata până în 15 iunie, însă legistlaţia din Ungaria spune că trebuie făcute teste pe orice tronson nou de autostradă pentru aproximativ o lună de zile.

Citiţi mai mult pe www.promotor.ro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO