Auto

Cum arată un garaj de lux pentru Ferrari şi Porsche. Galerie FOTO

Cum arată un garaj de lux pentru Ferrari şi Porsche....

Autor: Oana Stupinean

01.11.2014, 09:29 1312

Un antreprenor american a fondat o afacere cu garaje de lux, destinată proprietarilor de maşini de peste 100.000 de dolari, după ce a observat că în piaţă nu există niciun furnizor pentru acest gen de servicii, scrie Business Insider.

Maşinile de lux au înregistrat vânzări record în primele şase luni ale anului, situaţie ce reflectă cererea puternică pentru autoturismele scumpe.

Vânzările din Europa au urcat cu peste 60%, cele din Asia cu aproape 40%, în timp ce Orientul Mijlociu a contribuit cu o creştere de 30%. În plus, pieţele din SUA şi China au crescut şi ele cu două cifre.

Ideea  înfiinţării VAULT a pornit de la o frustrare a fondatorului Chad Haas, care dorea reamenajarea garajului său, însă nu a găsit nicio firmă care să se ocupe de design.

Garajul proiectat de Haas este complet echipat cu materiale de lux, de la gresie importată din Italia la uşi de lux, realizate manual din mahon solid. Atmosfera caldă a garajului este dată de panourile luminoase realizate manual, dispersate de-a lungul spaţiului, transformând întreaga încăpere.

Chad Haas a transformat garajul clasic într-un spaţiu modern de relaxare, separat de casă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO