Auto

Curierii de la Urgent Cargus vor afaceri mai mari cu 20%. „Avem planuri ambiţioase“

Cezar Scarlat, partener al firmei de private equity Abris Capital Partners

Cezar Scarlat, partener al firmei de private equity Abris Capital Partners

Autor: Mădălina Panaete

04.08.2015, 00:05 868
Urgent Cargus, compania rezultată în urma fuziunii Urgent Curier şi Cargus International, ambele controlate de fondul de investiţii Abris Capital Partners, a raportat în primul semestru din acest an o cifră de afaceri de 164,2 milioane de lei, cu 21% mai mult comparativ cu anul precedent, arată datele transmise de companie.
 
„Principalul motor care a ajutat această creştere a fost comerţul online. Am reuşit să atragem parteneri importanţi din acest domeniu economic precum eMag, Avon, Oriflame sau Depanero“, a declarat Nadia Homoc, director comercial al Urgent Cargus, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de curierat locală.
 
Ea precizează că avansul volumului de expedieri în primul semestru a adus şi creş­terea personalului din toate depar­ta­mentele. Astfel, Urgent Cargus a crescut personalul cu 30% în departamentul operaţional/curieri, cu 20% în departamentul HR, 15% în cel comercial, 15% în de­par­ta­mentul IT, dar şi în cel de customer service. De asemenea, compania a crescut cu 10% nu­mărul de angajaţi din depar­ta­mentul financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO