Auto

Dacia lansează noul Logan săptămâna viitoare. Comparaţie de preţ între generaţia anterioară şi estimare pentru noul model

Dacia lansează noul Logan săptămâna viitoare. Comparaţie de preţ între generaţia anterioară şi noul model

Autor: Bogdan Alecu

05.11.2012, 13:19 7781

La aproape o lună de la prezentarea noilor generaţii ale Logan, Sandero şi Sandero Stepway, acestea sunt prezentate oficial şi în România. În timp ce pentru Sandero preţul a fost comunicat încă din prima zi, acesta pornind de la 6.990 de euro, respectiv 10.800 de euro pentru Stepway, preţul pentru noul Logan a fost comunicat doar pentru piaţa franceză - de 7.700 de euro.

Caât va costa Dacia în Marea Britanie

Având în vedere că preţul pentru România al lui Sandero este cu aproape 1.000 de euro mai mic decât cel din Franţa, sunt şanse ca acelaţi decalaj să fie păstrat şi în cazul noului Logan, astfel încât versiunea de bază să pornească de la 6.700 - 6.800 de euro TVA inclus. Spre comparaţie, generaţia actuală are un preţ de pornire de 6.500 de euro însă echiparea este una extrem de spartană.

Odată cu lansarea noii generaţii, modelele Dacia vor fi disponibile şi cu motorizarea pe benzină TCe 90 de 0,9 litri în trei cilindri, motor produs exclusiv la Mioveni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO