Auto

Dacia va lansa la salonul auto de la Geneva versiunea Stepway a modelului Logan MCV. FOTO

Cum arată versiunea Stepway a modelului Logan MCV

Cum arată versiunea Stepway a modelului Logan MCV

22.02.2017, 10:50 300

Dacia va lansa la salonul auto de la Geneva, pe 7 martie, versiunea Stepway a modelului Logan MCV, precum şi o serie limitată, disponibilă pe toate modelele gamei Stepway şi Duster.

Logan MCV Stepway oferă un spaţiu interior generos şi un volum de încărcare pentru bagaje de 573 de litri.

Aspectul robust este subliniat atât de garda la sol, înălţată cu 50 mm, cât şi de protecţiile laterale specifice, de ornamentele dispuse în partea inferioară a barelor de protecţie faţă şi spate, precum şi de calandrul care aminteşte de cel al modelului Duster. La interior se regăsesc detalii de stil specifice familiei Stepway. 

Modelul Logan MCV este produs în prezent în două uzine ale Grupului Renault, atât la Mioveni cât şi la uzina de la Tanger, din Maroc.

Salonul de la Geneva va oferi totodată ocazia prezentării unei noi serii limitate, disponibilă pe toate modelele familiei Stepway (Sandero, Dokker, Lodgy şi Logan MCV) precum şi pe Duster. Numele acestei serii limitate va fi diferit în funcţie de ţară.

Printre elementele specifice acestei noi serii limitate se numără: două nuanţe exclusive (Gris Islande, disponibil pe toate modelele, şi Orange Ocre, disponibil doar pe Sandero Stepway), jante noi, o tapiţerie interioară specifică, precum şi o serie de ornamente interioare în nuanţa cuprului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO