Auto

Dacia vinde maşini pe Facebook

Dacia vinde maşini pe Facebook

Autor: Radu Racu

30.03.2011, 12:03 164

Dacia a demarat o campanie de marketing îndrăzneaţă în Italia,prin intermediul reţelei de socializare Facebook, cu ajutorulcăreia vinde maşini direct de pe pagina de brand a companiei, scriecotidianul italian La Repubblica.

Laun an de la lansarea paginii de Facebook, Dacia a inclus o paginădedicată mărcii care va oferi informaţii şi va funcţiona ca punctde contact pentru rezervările făcute pentru marca românească,notează cotidianul italian.

Dacia va începe să-şi vândămaşinile online

"Cu această ocazie, aceeaşi Dacia, care face parte din colosulRenult, va oferi clienţilor două exemplare care vor putea ficumpărate exclusiv pe Facebook", scrie La Repubblica.

Un Sandero Stepway, pe motorină, cu motor de 1.5 dCi, de 90 decai putere, vopsită într-o culoare gri specială, şi un SanderoLaureate, pe benzină, cu motor de 1,4 litri, 75 de cai putere cu oculoare specială "Jeans". Preţul pentru cele două maşini este de13.500, respectiv 8.500 de euro. Ambele maşini dispun de instalaţiede climă şi radio CD/MP3.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO