Auto

Daimler Trucks lansează în România cel mai nou brand de piese de schimb pentru camioane, TruckParts by Mercedes-Benz

Daimler Trucks lansează în România cel mai nou brand...

Autor: Roxana Rosu

19.07.2017, 15:12 203

Daimler Trucks a introdus în mai, în România şi Polonia, în premieră mondială, TruckParts by Mercedes-Benz , cel mai nou brand de piese de schimb disponibile pentru camioanele Mercedes-Benz Actros Classic produse între 1996 şi 2013.

România a fost selectată de Daimler pentru desfăşurarea proiectului-pilot datorită performanţelor înregistrate în ultimii ani în dezvoltarea serviciilor post-vânzare, dar şi a parcului relevant de camioane din acest segment, existent la nivelul pieţei locale.

“Suntem incantati sa derulam acest proiect-pilot atat de relevant pentru piata locala, care evidentiaza totodata si importanta pietei noastre pentru operatiunile Daimler in Europa pe segmentul de camioane. Avem convingerea ca TruckParts by Mercedes-Benz raspunde unei nevoi reale si ne dorim sa vedem cat mai multi transportatori locali ce beneficiaza de avantajele oferite de TruckParts by Mercedes-Benz: piese de schimb la un pret competitiv, adaptat varstei camionului, ce respecta standardele de exigenta si calitate specifice Mercedes-Benz.”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Trucks & Buses in cadrul Mercedes-Benz Romania.

Astfel, TruckParts by Mercedes-Benz oferă în România 38 de coduri de piese de schimb, cu rulaj mare, esenţiale pentru revizie, uzură şi coliziune, precum şi 15 pachete de servicii, ce includ piese, ulei şi manoperă.

Oferta urmează să fie extinsă pe mai multe pieţe internaţionale până la finalul anului. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO