Dan Artenii, GEFCO: Ne confruntăm cu o lipsă de capacitate pe transportul rutier de autovehicule. Trenul este o soluţie pentru a înlocui camioanele. „Feroviarul rămâne de bază pen­tru transportul de maşini pentru că este ecologic şi are o capa­ci­tate mare"

6 iun 2018 Autor: Bogdan Alecu

Dan Artenii, country sales and marketing manager al GEFCO România: Trenul este mai organizat şi are o capacitate mult mai mare şi trebuie dezvoltat mai mult

Transportul feroviar va câştiga tot mai mult teren atât în România, cât şi la nivel european, pe măsură ce criza şoferilor de camion se va accentua, iar capacitatea suplimentară pentru transportul noilor maşini produse local va fi tot mai limitată.

„Feroviarul rămâne de bază pen­tru transportul de maşini pentru că este ecologic şi are o capa­ci­tate mare. Vorbim deja de o lipsă de capacitate de transport pe rutier în Europa. Nu sunt suficiente ca­mioane pentru transportul de maşini. Trenul asigură transportul într-un timp rezonabil al unui volum foarte mare de vehicule”, a spus Dan Artenii, country sales and marketing manager al GEFCO România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.06.2018

 
Cuvinte cheie:
transport
, capacitate
, tren
, rutier
, camioane
, solutie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide