Auto

Dealerul Jaguar Land Rover din Piteşti vrea 52 mil. lei: „Este un moment extrem de favorabil pe piaţa auto“

Complexul auto din Piteşti se întinde pe o suprafaţă de 3.100 mp

Complexul auto din Piteşti se întinde pe o suprafaţă de 3.100 mp

Autor: Roxana Petrescu

11.07.2016, 00:06 639
BRIT Motor AG, dealerul autorizat al Jaguar Land Rover din Piteşti, crede că va termina anul acesta cu un business de 52 de milioane de lei, în creştere cu 30% faţă de rezultatul de anul trecut, reprezentanţii companiei spunând că 2016 este în sfârşit un an bun pentru piaţa auto după scăderile care au urmat crizei financiare.
 
„În România este un moment extrem de favorabil pieţei auto în general, după mulţi ani de scăderi şi turbulenţe. Atât creşterea economică anunţată, perspectiva economică bună, cât şi nivelul mic al dobânzilor la contractele de leasing au condus la o creştere fără precedent în ultimul an al segmentului premium. BRIT Motor AG va rămâne o companie foarte activă în această piaţă, atât în ceea ce priveşte vânzările de autoturisme premium noi, cât şi activitatea de service. Pentru 2016 am bugetat o cifră de afaceri de 52 milioane lei şi suntem optimişti că această cifră poate să fie chiar depăşită“, a declarat Adrian Prodănel, directorul general al BRIT Motor AG şi proprietarul afacerii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO